D R Ø M M E L A N DGod Natt. Nå er jeg totalt mong. Og håret mitt ser SENNEPSGULT UT. På bildet. Heldigvis ikke ellers..

Det har bygd seg opp så mye spenning i kroppen min at den går på auto akuratt nå, jeg er i drømmeland lenge før jeg legger meg. Vimser rundt, tror jeg ser ting og greier. Det er supert. ¨ Jøss, var det en stor ugle på verandaen?¨ Neida, Ida. Du er bare ikke-fungerende for øyeblikket. GREAT.

Mamma og jeg fant ut at vi skulle besøke søsteren til Farmor istad, min Tante Lise. Det var utrolig koselig, jeg ble helt varm om hjertet der jeg satt sammen med Mamma og Lise. Minner, bilder og rariteter som de har opplevd lenge før jeg ble født ble følt på og gjenopplevd. Skravlinga gikk som vanlig i ett sett, noe som er meget vanlig iblant oss høns. Men jeg ville ikke vært foruten ! Lise, som helst vil at jeg skal si ifra et par dager før jeg skal komme, mens jeg er en jente som tar ting litt mer på sparket. Jeg fikk beskjed at hvis jeg sa ifra litt lenger før neste gang, fikk jeg kake. I will do that !!

Nu skal jeg legge meg inn til snorke kjæresten å vente på morgendagen. Om jeg får sove er uvisst, men jeg går jo rundt i drømmeland hele dagen, så da kan det vel ikke være så farlig ?


Bildet er tatt og redigert av Nora Emilie Kristoffersen. http://noraemi.blogg.no/

 

 

~ I d a C h a r l o t t e ~

Ét hjerte

Noraaa<3

17.mar.2011 kl.01:02

Jeg flink til å ta bilder <3

legge ut bilder fra konsert, ja Ja ? :DD

Skriv en ny kommentar

IdaToldnæs

20, Sandefjord

Ida Charlotte Toldnæs. 20. Sandefjord. Samboer. Dette er mitt liv, mine tanker og mine opplevelser. Kontakt: Idatoldnaes@hotmail.com

Arkiv

hits