VRÅDAL BILDER 1

Hei folkens ! 

Har alle hatt en bra Påske ?

Beklager dårlig blogging etter påsken,men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller form nok til å gjøre noe som helst. Jeg har nemlig fått en bakteriell halsbetennelse, som jeg akuratt har fått en haug med anibiotika for. Pappa var så snill å kjørte meg til både legen og apoteket, så jeg skal ha en mulighet til å bli friskis (: 

Jeg har jo vært i Vrådal hele påsken, har hatt en utrolig bra tur som minnet mer om sommerferie enn påskeferie. Vi solte oss, fisket, gikk tur i fjellet og hadde et godt forhol til ølflaskene på hytta. Bedre Påskeferie tror jeg ikke det går ann å få ! 

Her kommer noen bilder fra Påsken :

 Naturen var helt nydelig. Minnet mer om sommerferie enn påskeferie !


Christoffer Hesby Birkelid har tatt bildet <3 

Flere bilder kommer senere, nu må jeg faktisk gå å legge meg nedpå litt, formen likte visst ikke at jeg sitter å redigerer bilder og slikt (: 

Noen flere enn meg som er syke dyr ?

 

~ I d a C h a r l o t t e ~  

3 søtinger

I have dreams

29.apr.2011 kl.13:36

for noen fantastisk fine bilder! :) disse vekket mange gode minner hos meg. da jeg var yngre tilbrakte jeg mange fine somrer i Vrådal og koste meg i sola sammen med min familie, husker best alle kanoturene og svømmeturene. jeg bodde praktisk talt i vannet.

Nora Kristoffersen

01.mai.2011 kl.23:57

Kjempefine bilder ! ^^

Nora Emilie ♥

05.mai.2011 kl.20:46

Ikke for å mase. Meen blogge mere? <3

Skriv en ny kommentar

IdaToldnæs

20, Sandefjord

Ida Charlotte Toldnæs. 20. Sandefjord. Samboer. Dette er mitt liv, mine tanker og mine opplevelser. Kontakt: Idatoldnaes@hotmail.com

Arkiv

hits