KLAUSTROFOBI

Hei alle sammen. 

De aller fleste har helt sikkert hørt om klaustrofobi, men for dem som ikke vet det, er det å være redd for trange\små rom eller følelsen av å være innestengt.

Jeg for min del har dette i en grad av at hvis noen holder meg fast, får jeg helt hetta. Jeg klarer det ikke, begynner å gråte osv. Jeg klarer å ta heisen, det går greit, selvom jeg blir litt satt ut når dørene lukker seg. Og i natt hadde jeg en forferdelig drøm..

 

Det begynner med at jeg går langs en motorvei, på vei inn i en tunnel. Mens jeg går begynner hjertet mitt å banke fortere og fortere, for jeg er nemlig redd for mørket også. Jeg følte at ting så på meg der inne fra.
Beina bare beveger seg, jeg vil virkelig stoppe ! Jeg kjenner grusen i asfalten knirke under skoene mine, vinden som flagrer i kjolen jeg har på meg. Jeg blir mer og mer redd jo nærmere jeg kommer tunnellen, beina som ikke vil stoppe stresser meg, jeg kjenner at det smaker salt av tårene som renner nedover ansiktet mitt. Jeg er inne i begynnelsen av den evig lange passasjen som ligger foran meg. Så, plutselig raser det sammen bak meg og foran meg, mens gulvet holder på å fordufte inn i intet. Jeg gråter mer og mer, snur meg å ser etter noen som kan hjelpe meg.

Panikken tar over, jeg våkner.

 

 

Jeg har faktisk klart å komme meg inn i selvet sengetøyet. Så der kom panikken igjen, mens jeg kjemper for å komme meg ut derfra. Jeg hadde en tendens til å gå i søvne før, men hvordan jeg klarte å vikle meg inn i dynetrekket, har jeg ingen aning om. Har sikkert kavet meg inn i det i søvne, men fy f... for en grusom opplevelse !

 

Noen andre som har klaustrofobi ?

 

 

~ I d a C h a r l o t t e ~ 
 

7 søtinger

linnea reder

19.jul.2011 kl.19:18

åherregud. jeg vet virkelig hva du snakker om ! Har hatt det hele livet.. Merket det første gang i barnehagen da vi skulle få bli med å kopiere noe på en sånn kopieringsmaskin. Jeg var en av de første som kom i det lille rommet, men det kom jo flere og flere. Jeg fikk jo heelt hetta og sprang ut, haha

Camilla

19.jul.2011 kl.19:48

Jeg har klaustroforbi, greier ikke og være i rom uten vinduer, tar ikke heis, osv osv.. Det er helt grusomt!

Nadine

19.jul.2011 kl.19:51

Har hatt det for heiser,men kom meg over det.satt fast i en heis i et annet land..Sylt skummelt var liten og !

Marielle :-)

19.jul.2011 kl.19:53

Jeg har omtrendt det samme, og det er forferdelig.

Ingrid <3

19.jul.2011 kl.19:58

jaaa !!! offogoff ;o Kommenter tilbake ? :-D

Janne, foto&hverdag

19.jul.2011 kl.20:08

Jeg har klaustrofobi. Greier heiser og slikt, men når vi er mange i et rom, får jeg helt panikk.. Det ef fælt!

Malene

20.jul.2011 kl.00:47

Stakkar, for en ekkel drøm :S

Skriv en ny kommentar

IdaToldnæs

20, Sandefjord

Ida Charlotte Toldnæs. 20. Sandefjord. Samboer. Dette er mitt liv, mine tanker og mine opplevelser. Kontakt: Idatoldnaes@hotmail.com

Arkiv

hits